participanten

De mensen die gebruik maken van Sociotext als platform en de mensen die als vrijwilliger Sociotext ondersteunen, noemen we onze participanten. Wie participeert op het platform mag zichzelf vooral schrijver, ondernemer, docent, onderzoeker, kunstenaar, criticus of publicist voelen, afhankelijk van hoe zij of hij de eigen professionele rol opvat. Wie helpt bij de administratie van een project of de stichting mede bestuurt, kiest er bewust voor zich in die rol ten dienste te stellen van Sociotext. Behalve participanten raken ook partner(organisaties), opdrachtgevers, sponsoren en donateurs betrokken bij Sociotext. We gaan er dan van uit dat met respect voor ieders waarden en doelen aan een gezamenlijk belang gewerkt kan worden.

 

Hieronder worden enkele van onze participanten geïntroduceerd. Aarzelt u niet om contact op te nemen indien u meer wilt weten over een van de genoemde mensen of als u belangstelling heeft voor een eventuele relatie met Sociotext.

W. Oosten in Dole, 2016
W. Oosten in Dole, 2016

dr. W. Oosten

 

Wouter-Jan Oosten is opgeleid als staatkundige. Hij heeft werkervaring in rollen van onderzoeker, docent in hbo en wo, (educatief) auteur voor mbo en hbo, redacteur, adviseur, beleidsontwikkelaar, projectleider, manager, coach en bestuurder. Daarbij maakte hij kennis met vakgebieden van staats- en bestuursrecht, bestuurskunde, planologie, waterbeheer en ruimtelijk ontwerp, didactiek, uitgeverij en journalistiek.

 

YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCG4JH0G1btr2GLUklHs5KlA/featured

dr. G.M.D.J.M. Gaussand

 

Gwénaël Gaussand is opgeleid als bioloog. Hij heeft werkervaring met wetenschappelijk onderzoek (moleculaire biologie en biochemie), research & development (o.a. biobased materials), onderwijs (natuurwetenschappen), commercie (t.b.v. laboratoria), bedrijfsmanagement (marketing,  klantenservice, administratie en logistiek) en bedrijfshulpverlening.

D. Aquarius

 

Drago Aquarius verdeelt na een kortstondige studie filosofie zijn tijd tussen het schrijven en wat bedrijfsadministratie.